ZEYTİNYAĞLARI

Akdeniz efsanelerinde zeytin ağacının adı “ölmez ağaç” olarak geçer. Antik çağlardan beri zeytin ağacına meyvesi ve yağı nedeniyle adeta bağlanan insanoğlu, bu sayede sağlık, güzellik ve lezzet bulmuştur. Bir zeytin cenneti olan Türkiye’de en kaliteli zeytin ağaçları Ege, Marmara ve Akdeniz’de yetişir. Dünyanın ilk zeytinyağı üreticileri ise Balıkesirliler’dir ve Altınoluk-Edremit-Ayvalık, zeytinyağı üretimi nedeniyle “altın üçgen” olarak bilinir. Gerçek bir doğa mucizesi olan zeytinin işlenmesi ile elde edilen Kula Zeytinyağı, Kula deneyiminin bir sonucu olarak sofralara lezzetini koruyarak ve en saf haliyle ulaşır. Ege’nin dağlarında, doğal ortamlarında yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan zeytinler, aynı özenle işlenir ve hiçbir katkı maddesi içermeden, hiçbir kimyasal işlemden geçirilmeden hijyenik ortamda sıkılarak şişelenir. Kula’da zeytinyağı her damağa hitap edecek şekilde Naturel Sızma ve Riviera olarak iki tipte üretilir.

 

ENERJİ ve BESİN DEĞERLERİ (100 ml’de)

 

Enerji Değeri : 819 kcal/3367 kj
Yağ : 0 g
Doymuş Yağ : 91 g
Tekli Doymamış Yağ : 9 g
Çoklu Doymamış Yağ : 13 g
Kolesterol : 0 g
Karbonhidrat : 0 mg
Protein : 0 mg
1lt

1 lt Riviera
PET Şişe

5lt

5 lt Riviera
Teneke Kutu

1lt

1 lt Sızma
PET Şişe

5lt

5 lt Sızma
Teneke Kutu