Misyon ve Vizyon

MisyonVizyon

VİZYON

  • Kurulduğu günden bu yana ödün vermediği “üreticiye ve tüketiciye saygı” ilkesini korumak ve yaygınlaştırmak,
  • Kaliteli üretiminden ödün vermemek,
  • Faaliyet gösterdiği tüm gıda, yem ve etlik (broiler) civciv üretiminde yakaladığı sürdürülebilir büyüme sürecini daimi kılmak,
  • Türkiye’nin ilk 750 kuruluşu arasındaki yerini, istikrarlı bir büyümeyle daha üst basamaklara taşımak
  • Gıda güvenliği çerçevesinde gerçekleştirdiği üretimini, bugüne kadar sürdürdüğü gibi, bütünleşik yatırımlarla geliştirmek…

MİSYON

  • Öncelikle insanlar için hakları olan temiz, taze, güvenilirliği belgelenmiş gıdalar üretmek,
  • Üretimi kadar tüketiciye yaklaşımıyla da kazandığı takdiri korumak, yaşatmak,
  • Halkın tüketimine sunduğu ürünler arasında yer alan yağ, yumurta ve piliçte halk sağlığını ön planda tutan üretim yapmak,
  • Yem üretiminde, besicinin ve süt üreticisinin sermayesi olan hayvanların sağlığını ön planda tutmak,
  • Bölge ihtiyaç ve koşullarının gösterdiği doğrultuda üretim yapmak,
  • Tüm üretimini toprağa, güneşe, suya ve temiz havaya dayalı gerçekleştiren bir kuruluş olarak çevreye duyarlı üretim yapmak, çevreyi korumak hatta sahiplenmek